Är du vår nästa stjärna?MobileGroup söker nu talanger med vinnarinstinkt till vårt nya fräscha huvudkontor på Avenyn.
 
I din roll som säljare hos oss på MobileGroup har du daglig direktkontakt med nya kunder via telefon och mejl men även face-2-face på event och i stora gallerior och köpcentrum. Genom ditt possitiva driv och ansvarsfullhet tar du ägandeskap för att våra kunder alltid blir nöjda och får hjälp. 
 
Att skapa förtroende och goda relationer till dina kunder såväl som dina kollegor är en mycket betydelsefull del av jobbet. Du arbetar mot tydliga mål och drivs av resultat, samtidigt som du är en lagspelare med ett nära samarbete med våra kvalitetsansvariga och övriga säljare.

Om företaget:
MobileGroup startade under 2016 med målsättningen att bli en av Sveriges största återförsäljare inom Telekom. Vi säljer abonnemang och tjänster från Telanova & TRE. Idag bedrivs försäljning i butik, event och tele-marketing i en organisation med nästan 60 anställda. Våra värderingar Happy, Loyalty & Heart, genomsyrar allt vi gör, både på jobbet och privat.
Om dig:
 
PERSONLIGA EGENSKAPER:
Som person är du noggrann, effektiv och ser möjligheter framför problem. Du tycker om att ta ansvar och kan hantera stress bra. Din inställning och ditt engagemang kommer vara nyckeln till framgång i din roll och du har ambitionen att bli en av Sveriges bästa säljare.
 Vi erbjuder:

KOMPETENSKRAV:

Du har ett starkt driv att alltid vilja prestera på topp och ge kunder det bästa bemötandet. Du har en god social förmåga och kan hantera olika sorters människor på ett ödmjukt sätt.

 

HELTID (vardagar)
GENERÖS BONUSMODELL
UTBILDNING
SEMESTERERSÄTTNING
TÄVLINGAR & KONFERENSRESOR
såsom Miami & Dubai
 
PLACERING: Avenyn, Göteborg.

 
Som en i vårt säljteam erbjuds du en rolig, utvecklande och stimulerande tjänst i ett ugnt företag som genomsyras av vilja och entreprenörsskap och ledorden glädje, lojalitet och kärlek. Du kommer med oss utvecklas till Sveriges vassaste säljare inom telekom med abonnemangsförsäljning till privat och företagskunder. Vi kommer tillsätta tjänsten omgående så skicka din ansökan redan idag!

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)

START: 
Omgående
 

OMFATTNING: 
Heltid

ARBETSTIDER:

måndag-fredag 
09.45-19.00

PLATS: 
Göteborg

LÖN: 
Garantilön+ bonus