robotdammsugare med laser-teknologi

Pris:
5 349 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1766831
Antal:
Kommentar till butiken:
Neato D85 är en effektiv robotdammsugare som bland annat är utrustad med en kombinations-borste, som är speciellt utformad för att ge dig en effektiv dammsugning. Borsten är dessutom väldigt bra för djurhår. Neato D85 har också fått många smarta funktioner som ser till att resultatet blir så bra som möjligt. Återvänder automatiskt till laddningsstationen och går sedan tillbaka till platsen där den slutade.

Laser-teknologi
En patenterad, laserstyrd teknologi skannar och kartlägger rummet, därefter planlägger och rengör dammsugaren metodisk medans den automatiskt går från rum till rum. Enheten tar sig enkelt fram och finner ofta ställen där du själv tidigare har glömt att dammsuga. 
Schemalägg städningen
Med Neato D85 kan du enkelt schemalägga den dagliga rengöringen, eller bara trycka på en knapp for enkel och snabb rengöring av flera rum. När batteriet börjar ta slut hittar den tillbaka till laddningsstationen, efter full-laddning går den sedan tillbaka till där den slutade.
Stor borste
Med en 50% större borste samt en stor dammbehållare och ett extra stort filter, får du en effektiv rengöring och en rengöringsborste som når ända in till kanterna. Neato D85 kommer hålla dina golv rena, dag etter dag. 
Detta medföljer
Robotdammsugare

Laddningsstation
Strömkabel

Spiralborste

Kombinationsborste

Filter

Sidoborste

Gränsmarkeringar

Rengöringsverktyg för borstar och filter